RSS

De term RSS staat voor Really Simple Syndication. Het is een makkelijke manier om automatisch op de hoogte te blijven van nieuws op uw favoriete sites. Attenderingsmechanisme RSS zorgt voor een signaal ('er is nieuws') wanneer u zich hebt aangemeld voor RSS-feeds. Een directe link in die attendering zorgt ervoor dat u niet hoeft te zoeken naar voor u relevante berichtgeving.

Wat hebt u nodig voor RSS?

Om een RSS-feed te kunnen ontvangen, hebt u een RSS-reader (RSS-lezer) nodig. Deze is geïntegreerd in de browser van uw softwarepakket. U kunt ook een reader gratis downloaden van internet. Met een zoekmachine zijn ze snel te vinden. Met een RSS-reader kunt u in 1 overzicht de RSS-feeds zien van sites die u hebt geselecteerd.

Hoe aanmelden?

  • U hebt een RSS-reader geïntegreerd in uw browser
    Dan kunt u klikken op (één van) onderstaande RSS-feeds. De feed wordt dan vanzelf toegevoegd in uw reader. Eventueel moet u daarna op 'aanmelden' of 'abonneren' klikken.
  • U moet een RSS-reader downloaden
    Download eerst een RSS-reader. Wanneer u het programma hebt geïnstalleerd, kunt u zich aanmelden voor RSS-feeds van de Belastingdienst. Meestal moet u daarvoor de adressen van uw favoriete RSS-feeds toevoegen aan uw RSS-reader. Raadpleeg hiervoor de instructies van deze reader.

Laatste nieuws Belastingdienst via RSS

U kunt ook een RSS-reader inschakelen voor Belastingdienst actueel en Douane actueel. Deze digitale nieuwsvoorzieningen zijn bedoeld om ondernemers en belastingconsulenten gemiddeld 1 keer per 2 weken via de site van de Belastingdienst te informeren. Ze bevatten een mix van zakelijke berichten, achtergrondinformatie, artikelen, informatie over en vanuit grote projecten, een kalender en meer. Voor particulieren is de nieuwsvoorziening Actueel berichten privé bedoeld.

Meldt u direct aan via RSS. Maak onderstaand uw keuze en klik op de link.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.