Convenant Belastingdienst met het Platform BOVAG

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

De Belastingdienst heeft in het kader van horizontaal toezicht op 21 juni 2012 een brancheconvenant gesloten met de Brancheorganisatie BOVAG. Het betreft een herschikking van de bestaande convenanten. In het convenant is een permanente overlegstructuur (platform) opgericht: het Overleg BOVAG/Belastingdienst. De bestaande convenanten met de afdelingen BOVAG Autodealers en BOVAG Verhuurbedrijven zijn vanaf dat moment in de annex bij dit convenant opgenomen.
Op 8 juli 2013 is een annex toegevoegd waarin diverse afspraken zijn vastgelegd. Op 10 december 2013 is een nieuwe annex toegevoegd die ziet op afspraken met BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven en die het kader geeft voor de afspraken met betrekking tot de Handreiking Bijtelling priv├ęgebruik auto voor de autobranche."

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.