Informatieblad Drugsprecursoren met formulier Melding verdachte transactie chemicaliën

Drugsprecursoren zijn grondstoffen voor drugs. Bent u betrokken bij acties met die stoffen? Zoals de aan- en verkoop, invoer, vervoer, opslag en uitvoer? Dan gelden voor u speciale regels. In dit informatieblad leest u wat u moet en kunt doen.

Komt u drugsprecursoren tegen? Meld ongebruikelijke of verdachte transacties met het formulier 'Melding verdachte transactie chemicaliën'. U vindt het formulier op de laatste 2 pagina's van dit informatieblad.

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Invulinstructie formulier 'Melding verdachte transactie chemicaliën'

Op de laatste 2 pagina's van het informatieblad staat het formulier 'Melding verdachte transactie chemicaliën'. Vul het formulier in op uw computer. Hiervoor hebt u Acrobat Reader 9.0 of hoger nodig. Daarna:

  • Vul het formulier in en druk de laatste 2 pagina's (het formulier) af.
  • Onderteken het formulier.
  • Stuur het formulier naar het adres dat in het formulier staat vermeld.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.