Brochure Uitstelregeling voor belastingconsulenten (beconregeling)

Als belastingconsulent kunt u uitstel aanvragen voor het inleveren van de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting van uw klanten. Dit heet de 'beconregeling'. In deze brochure leest u wat de regeling inhoudt. Ook vindt u informatie over het elektronisch aanleveren van de gegevens.

Let op!

Wilt u een klant voor aangiften over 2022 van uw uitstellijst verwijderen? Als u een klant afmeldt met uw softwarepakket, moet uw afmelding vóór 1 maart 2024 bij ons binnen zijn.

Aanvullend uitstel voor aangiften over 2022

Hebt u meer tijd nodig voor aangiften die onder de beconregeling vallen? Dan kunt u voor deze aangiften aanvullend uitstel aanvragen. Meer informatie vindt u bij Uitstel aanvragen voor belastingconsulenten (beconregeling).

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.