Aangifte niet voldoen aan het voortzettingsvereiste (pdf)

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Met dit formulier kunt u aangifte doen als u niet meer voldoet aan het voortzettingsvereiste voor de bedrijfsopvolgingsregeling.

Om gebruik te maken van de bedrijfsopvolgingsregeling moet u de verkregen onderneming minstens 5 jaar voortzetten. Stopt u binnen 5 jaar met de onderneming of een deel ervan, of wijzigt u de activiteit van de oorspronkelijke onderneming? Dan voldoet u niet aan het voortzettingsvereiste en moet u aangifte doen. Gebruik daarvoor dit formulier.

Download het formulier voordat u het invult

Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Link opslaan als...' (deze term kan per browser anders zijn). U kunt de pdf daarna op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader 9.0 of hoger nodig. Daarna kunt u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen.

U kunt de pdf het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Retouradres

Stuur het ingevulde formulier naar:
Belastingdienst/kantoor Eindhoven
Antwoordnummer 14670
5600 WK Eindhoven

Meer informatie over de bedrijfsopvolgingsregeling

Wilt u meer weten over de voorwaarden over de bedrijfsopvolgingsregeling? Lees dan de brochure over de bedrijfsopvolgingsregeling.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.