Aangifte van ontvangst

Met dit formulier doet u aangifte voor goederen die naar een booreiland, platform of windmolen op het continentaal plat of in de exclusieve economische zone van een lidstaat worden gebracht, en waarvoor 1 van de volgende situaties geldt:

  • Er is een antidumping- of antisubsidie-onderzoek naar de goederen geopend.
  • De goederen moeten bij de invoer geregistreerd worden.
  • Er geldt een voorlopig of definitief antidumping- of compenserend recht voor de goederen.

De ontvanger van de goederen moet de aangifte doen. Dat moet binnen 30 dagen na ontvangst.

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Invulinstructie

Vul dit formulier altijd in tweevoud (1 exemplaar voor de Douane en een kopie voor uzelf) in op uw computer. Hiervoor hebt u Adobe Reader 9.0 of hoger nodig. Doe daarna het volgende:

  • Print het formulier.
  • Onderteken beide exemplaren van het formulier.
  • Stuur beide exemplaren van het formulier naar de postbus die in de toelichting bij het formulier staat vermeld. De kopie ontvangt u na controle retour.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.