Aangifte kansspelbelasting voor organisatoren van kansspelen

Bent u organisator van kansspelen (kansspelautomaten, casinospelen en overige kansspelen)? Dan moet u aangifte kansspelbelasting doen. U doet dat met dit formulier. In de toelichting staat hoe u het formulier moet gebruiken. U doet niet alleen aangifte over prijzen in geld, maar ook over prijzen in natura.

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Invulinstructie

U vult dit formulier op uw computer in. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. Rond alle bedragen naar beneden af op hele euro's. Daarna drukt u het formulier af. Vergeet niet het formulier te ondertekenen voordat u het verstuurd.

Let op!

Als u het formulier niet volledig invult, wordt het formulier niet juist afgedrukt. Er staat dan niets op uw afdruk.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.