Aangifte omzetbelasting intracommunautaire levering en verwerving van nieuwe en bijna nieuwe vervoermiddelen

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Voor wie is dit formulier?

Dit formulier mag u alleen gebruiken in de volgende situaties:

  • U bent particulier.
  • U bent eigenaar van een rechtspersoon, zoals een nv, bv of stichting, en géén ondernemer voor de btw.

Bent u ondernemer en doet u periodiek btw-aangifte? Dan mag u dit formulier niet gebruiken. U moet de btw over de aan- of verkoop opnemen in uw btw-aangifte.

Bent u een ondernemer die alleen vrijgestelde prestaties levert? Vraag dan om een btw-aangifte bij uw belastingkantoor.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.