Aanmelden of wijzigen beschermingsbewindvoering

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Gebruik dit formulier als u beschermingsbewindvoerder bent en u wilt:

  • een correspondentieadres doorgeven
  • een rekeningnummer doorgeven
  • een automatische incasso intrekken
  • het beschermingsbewind beĆ«indigen
  • een overzicht van de openstaande schulden aanvragen
  • uitstel van betaling aanvragen
  • zich aanmelden als beschermingsbewindvoerder

Wij verwerken uw melding binnen 10 werkdagen. We sturen geen ontvangstbevestiging en geen melding wanneer de wijziging is verwerkt.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. U stuurt het formulier naar onze digitale postbus. Bij sommige vragen moet u een bewijsstuk toevoegen. Scan het bewijsstuk en voeg dit bij. Maak de scan in zwart-wit. Dit neemt minder ruimte in beslag dan een kleurenscan. Stuur alleen bestandsformaten jpg, tif of pdf.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.