Aanmelding Onderneming buitenland

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Met dit formulier meldt u zich als buitenlandse ondernemer aan bij de Nederlandse Belastingdienst voor de omzetbelasting, de vennootschapsbelasting, de loonheffingen en de overdrachtsbelasting. Buitenlandse fiscaal dienstverleners (intermediairs) kunnen zich ook met dit formulier aanmelden bij de Belastingdienst.

For the English version see: Registration Form Foreign Companies

Invullen en opsturen

Vul dit formulier in op uw computer. Hiervoor hebt u Adobe Reader 9.0 of hoger nodig. Print het volledig ingevulde formulier, onderteken het en stuur het met de gevraagde bijlagen in een voldoende gefrankeerde envelop naar:

Belastingdienst/Klantgegevens
Postbus 2892
6401 DJ Heerlen
Nederland

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.