Aanvraag uitstel aangifte inkomstenbelasting

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Met dit formulier vraagt u uitstel aan voor de aangifte inkomstenbelasting, premie volksverzekeringen en inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet.

Doe uw aanvraag voor uitstel vóór de datum dat uw aangifte bij ons binnen moet zijn. In de jaarlijkse aangifteperiode is dat vóór 1 mei. Komt uw aanvraag voor uitstel later bij ons binnen, dan krijgt u geen uitstel.

Met dit formulier kunt u alleen de 1e keer uitstel aanvragen.

Uw fiscale partner moet apart een aanvraag doen

U kunt met dit formulier alleen uitstel voor uzelf aanvragen.

Invulinstructie pdf

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen. Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.