Aanvraag uitstel aangifte erfbelasting (pdf)

Downloaden

Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

Uitstel aanvragen voor de erfbelasting 2020? Ga naar Mijn Belastingdienst

U kunt daar 5 maanden uitstel aanvragen. Hoe dat werkt, leest u bij Kan ik uitstel krijgen voor de aangifte erfbelasting?

Gebruik deze pdf in andere situaties

Met deze pdf vraagt u uitstel aan voor de aangifte erfbelasting voor een overlijden in 2019 of eerder. Of voor de aangifte erfbelasting 2020, als u voor de 2e keer uitstel aanvraagt of langer uitstel wilt dan 5 maanden.

Invulinstructie

U kunt de pdf op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen.

Retouradres

Stuur het ingevulde formulier naar:

Belastingdienst
Erfbelasting
Postbus 2537
6401 DA Heerlen

Problemen met invullen?

U kunt de pdf het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.