Aanvraag uitstel aangifte erfbelasting (pdf)

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Uitstel aanvragen voor de erfbelasting 2023? Ga naar Mijn Belastingdienst

U kunt daar 5 maanden uitstel aanvragen. Hoe dat werkt, leest u bij Kan ik uitstel krijgen voor de aangifte erfbelasting?

Gebruik deze pdf in andere situaties

Met deze pdf vraagt u uitstel aan voor de aangifte erfbelasting vanwege een overlijden in 2022 of eerder. Of voor de aangifte erfbelasting 2023, als u voor de 2e keer uitstel aanvraagt of langer uitstel wilt dan 5 maanden.

Uitstel aanvragen voor de aangifte erfbelasting 2024?

De online aangifte erfbelasting 2024 en de aanvraag uitstel aangifte erfbelasting 2024 zijn vanaf 1 maart beschikbaar op Mijn Belastingdienst. Wilt u eerder uitstel aanvragen? Gebruik dan deze pdf.

Download het formulier voordat u het invult

Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Link opslaan als...' (deze term kan per browser anders zijn). U kunt de pdf daarna op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader 9.0 of hoger nodig. Daarna kunt u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen.

U kunt de pdf het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Retouradres

Stuur het ingevulde formulier naar:

Belastingdienst
Erfbelasting
Postbus 2537
6401 DA Heerlen

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.