Aanvraag inloggegevens teruggaaf btw uit andere EU-landen voor intermediairs

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Dit formulier gebruikt u als u fiscaal intermediair bent en voor andere ondernemers of uzelf btw wilt terugvragen uit andere EU-landen. Met dit formulier vraagt u inloggegevens aan voor de internetsite waar u btw uit andere EU-landen terugvraagt.

Let op!

Om voor uw klanten btw te kunnen terugvragen uit andere EU-landen, hebben uw klanten een eigen account nodig. In dat account moeten zij u bij ‘Instellingen’ machtigen als intermediair.

Inloggegevens vergeten?

Bent u uw inloggegevens vergeten? Vul dit formulier dan niet in, maar vraag de gegevens op via de BelastingTelefoon. Wij sturen u dan binnen 1 week de inloggegevens toe.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen.

Retouradres

Stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar: Belastingdienst/Centrale administratieve processen, UDEB Team Gebruikersondersteuning, Antwoordnummer 20001, 6400 XS Heerlen. Verstuurt u het formulier vanuit het buitenland? Stuur het dan op naar: Postbus 2545, 6401 DA Heerlen.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.