Aanvraag Loonheffingen Kostenvergoedingsbeschikking artiesten en beroepssporters

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Als u als artiest, beroepssporter of leider/vertegenwoordiger van een gezelschap meer dan € 163 per dag aan kosten hebt, kan het gebeuren dat een opdrachtgever of organisator van een evenement meer loonheffingen inhoudt dan u aan inkomstenbelasting en premie volksverzekeringen verschuldigd bent. In dat geval kunt u met dit formulier een kostenvergoedingsbeschikking aanvragen. De opdrachtgever of organisator aan wie u deze beschikking laat zien, weet precies over welk deel van de gage geen loonheffingen ingehouden hoeven te worden.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Acrobat Reader 6.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen.

Retouradres

Stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar het belastingkantoor waaronder u valt.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.