Bestelauto - bijlage bij - Gesloten-beurzenregeling bpm gehandicapten - Nieuwe situatie

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

U kunt vóór de wijziging van de tenaamstelling samen verzoeken om de betaling van bpm en terugbetaling van bpm achterwege te laten. Zo'n verzoek om met 'gesloten beurzen' te mogen afrekenen, doet u met het formulier Verzoek teruggaaf bpm, gesloten-beurzenregeling gehandicapten. Om aan te tonen dat in de nieuwe situatie, waarin u kentekenhouder bent, aan alle voorwaarden van de gehandicaptenregeling wordt voldaan, moet u deze bijlage indienen.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen.

Retouradres

Stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar het adres dat in het formulier staat vermeld.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.