Bestelauto - bijlage bij - Gesloten-beurzenregeling gehandicapten - Nieuwe situatie

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

U kunt vóór de wijziging van de tenaamstelling samen verzoeken om de betaling van bpm en terugbetaling van bpm achterwege te laten. Zo'n verzoek om met 'gesloten beurzen' te mogen afrekenen, doet u met het formulier Verzoek Belasting van personenauto's en motorrijwielen (bpm), gesloten-beurzenregeling ondernemers of gehandicapten. Om aan te tonen dat in de nieuwe situatie, waarin u kentekenhouder bent, aan alle voorwaarden van de gehandicaptenregeling wordt voldaan, moet u deze bijlage indienen.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen.

Retouradres

Stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar het adres dat in het formulier staat vermeld.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.