Verzoek betalingsregeling of kwijtschelding vanuit buitenland (voor particulieren)

Woont u buiten Nederland? En kunt u uw belasting in Nederland niet op tijd betalen? Dan kunt u alleen een betalingsregeling aanvragen met formulier 'Verzoek Betalingsregeling voor particulieren die niet in Nederland wonen'.

Woont u buiten Nederland? En kunt u uw belasting in Nederland helemaal niet betalen? Dan kunt u alleen kwijtschelding vragen met het formulier: 'Verzoek Kwijtschelding van belastingen en premie volksverzekeringen'.

Downloaden

Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

Woont u in Nederland?

Woont u in Nederland? En wilt u uitstel van betaling of kwijtschelding vragen?
De formulieren daarvoor staan op de pagina: Verzoek betalingsregeling of kwijtschelding voor particulieren .

Invulinstructie

U kunt de formulieren op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u uw formulier afdrukken, ondertekenen en versturen.

Retouradres

Stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar het adres, dat op het formulier staat.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.