Afspraak maken - langskomen bij de balie

Hebt u een vraag over uw belastingzaken of toeslagen? U bent van harte welkom op afspraak. Dat regelt u via de BelastingTelefoon: 0800 - 0543. U kunt bellen op maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Misschien kunnen we uw vraag ook telefonisch beantwoorden. Dat scheelt u een bezoek aan ons kantoor.

Wilt u hulp bij het invullen van uw aangifte? Regel dan eerst een DigiD-machtigingscode, voordat u belt voor het maken van een afspraak. Zonder machtigingscode kunnen wij geen afspraak voor u maken. In het overzicht leest u wat u mee moet nemen als u hulp bij uw aangifte krijgt.

Wilt u hulp bij het aanvragen van een toeslag? In dit overzicht leest u welke gegevens u moet meenemen naar de afspraak. Wilt u hulp bij het aanvragen van een persoonlijke betalingsregeling voor teoslagen? Kijk in de checklist wat u moet meenemen naar onze balie.

Bent u ondernemer en hebt u een vraag? Neem dan contact op met ons via de BelastingTelefoon: 0800 - 0543. U kunt bellen op maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Als u een hoor- of spraakbeperking hebt

Houd uw burgerservicenummer bij de hand

Want zonder uw burgerservicenummer kunnen wij geen afspraak maken. Uw persoonsnummer staat op uw paspoort of identiteitskaart

Als u dat wilt, sturen wij u nog een e-mail waarin wij uw afspraak bevestigen

U ontvangt de bevestigingsmail binnen 2 werkdagen. De afzender van deze e-mail is: noreply-balie@belastingdienst.nl.

Klanttevredenheidsonderzoek na uw bezoek aan de balie

Geeft u - tijdens het maken van de afspraak - uw e-mailadres? Dan kan het zijn dat u - na uw bezoek aan de balie - nog een e-mail van ons krijgt. Daarin vragen we om mee te doen aan een enquête over uw bezoek aan het belastingkantoor. Met uw feedback kunnen wij de service aan u en anderen verbeteren. De afzender van deze e-mail is: noreply-balie@belastingdienst.nl.

Wij gebruiken uw antwoorden in de enquête alleen om de service te verbeteren. Uw gegevens verwerken we anoniem. Zo weet niemand wie welk antwoord gaf. We gebruiken de verzamelde gegevens niet voor een ander doel. En we geven ze ook niet aan derden.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.