Bezwaar bijdrage Zvw

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Met dit formulier kunt u bezwaar maken tegen een beschikking over de teruggaaf van de inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet (bijdrage Zvw).

Let op!

U kunt met dit formulier geen bezwaar maken tegen uw zorgtoeslag. Daarvoor gebruikt u het formulier Bezwaar definitieve berekening toeslag.

Invulinstructie

Vul het formulier helemaal in op uw computer, druk het daarna af en onderteken en verstuur het.

Let op!

Wilt u op het formulier een beschikkings- of aanslagnummer invullen dat uit minder cijfers bestaat dan het aantal invulhokjes op het formulier? Vul dan voor uw beschikkings- of aanslagnummer eerst 1 of meerdere nullen in.

Retouradres

Stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar het adres dat in het formulier staat vermeld.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.
Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.