Formulier Verzoek bijzonder vermogen toeslagen

Als uw vermogen te hoog is, kunt u geen huurtoeslag, zorgtoeslag of kindgebonden budget krijgen. Soms telt een deel van het vermogen niet mee, zoals vermogen van een (pleeg)kind of een speciale uitkering. Met dit formulier kunt u ons vragen dit bijzondere vermogen niet mee te tellen. U kunt dan misschien toch toeslag krijgen.

U hoeft maar 1 keer een verzoek te doen

U krijgt van ons een brief waarin staat dat we uw bijzondere vermogen niet meetellen. Daarna hoeft u geen verzoek meer te doen.

Retouradres

Stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar:

Dienst Toeslagen
Postbus 4510
6401 JA  Heerlen

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.