Geleideformulier Voorovereenkomst of intentieverklaring

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

U kunt verzoeken om terugwerkende kracht bij een:

  • geruisloze omzetting
  • ruisende inbreng
  • geruisloze terugkeer
  • bedrijfsfusie

Daarvoor moet u een voorovereenkomst, intentieverklaring of verklaring aangetekend naar ons sturen, samen met het ingevulde ‘Geleideformulier’ dat u hier kunt downloaden.

Let op!

U moet deze documenten aangetekend naar ons versturen en daarbij zorgen dat u een verzendbewijs krijgt. Dit is uw zekerheid van verzending. Voor de zekerheid van ontvangst moeten wij tekenen voor ontvangst. U krijgt van ons geen ontvangstbewijs, dus als u deze documenten niet aangetekend verstuurt, kunt u niet aantonen dat u het verzoek op tijd hebt ingediend.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.