Geleideformulier Voorovereenkomst of intentieverklaring

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

U kunt een verzoek doen om terugwerkende kracht bij een:

  • geruisloze omzetting
  • ruisende inbreng
  • geruisloze terugkeer
  • bedrijfsfusie

Bij uw verzoek moet u een voorovereenkomst of intentieverklaring registreren. Dit doet u met dit formulier.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Invullen en verzenden

Bij uw verzoek moet u een voorovereenkomst, intentieverklaring of verklaring aangetekend naar ons sturen, samen met het ingevulde ‘Geleideformulier’ dat u op deze pagina kunt downloaden.

Vul het formulier helemaal in. Stuur dit samen met de voorovereenkomst of intentieverklaring aangetekend naar:
Belastingdienst
Postbus 13
6400 AA HEERLEN

Let op!

U moet deze documenten aangetekend naar ons versturen. Zorg dat u een verzendbewijs krijgt: daarmee kunt u aantonen dat u de documenten aan ons hebt verzonden. U krijgt van ons geen ontvangstbewijs.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.