Melding Loonheffingen Aanmelding Werkgever

Downloaden

Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

Dit formulier is bestemd voor personen, ondernemingen of organisaties die werkgever worden. U wordt werkgever als u voor het eerst een werknemer in dienst neemt of als u uitkeringen gaat uitbetalen.

Let op!

Neemt u bij de start van uw bedrijf meteen 1 of meer werknemers in dienst? Dan hebt u dit formulier niet nodig. Want dan meldt u zich tijdens uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel direct aan als werkgever. Gebruik dit formulier dus alleen als u pas later personeel in dienst neemt.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.