Melding Loonheffingen Werkgever van meewerkende kinderen

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Dit formulier is bestemd voor de werkgever van een kind dat meewerkt in de onderneming van zijn ouder(s). Onder bepaalde voorwaarden geldt een vereenvoudigde regeling voor de loonheffingen: de regeling voor meewerkende kinderen. Met dit formulier meldt u zich aan als werkgever van een meewerkend kind en verzoekt u om de regeling voor meewerkende kinderen te mogen toepassen.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.