Verzoek belasting zware motorrijtuigen Internet-aangifteovereenkomst

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Met het formulier 'Verzoek belasting zware motorrijtuigen Internet-aangifteovereenkomst' sluit u een zogenoemde internet-aangifteovereenkomst met de Belastingdienst. Met zo’n overeenkomst kunt u via internet uw aangifte belasting zware motorrijtuigen regelen (bzm).

In de toelichting leest u hoe u inlogt en wat u in de inlogomgeving kunt doen. U leest ook hoe u uw aangiften kunt wijzigen en annuleren en hoe u teruggaaf vraagt. Ook kunt u uw rekeningen zien.

Invulinstructie

Vul dit formulier in op uw computer. Hiervoor hebt u Adobe Reader 9.0 of hoger nodig. Daarna:

  • druk het formulier af
  • onderteken het formulier
  • stuur het formulier naar het adres dat in het formulier staat vermeld
  • zie ook: contact

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.