Verzoek motorrijtuigenbelasting bestelautotarief voor mensen met een handicap

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Hebt u een bestelauto voor het vervoer van iemand met een handicap? Dan kunt u een lager tarief motorrijtuigenbelasting (mrb) aanvragen met dit formulier.

Voorwaarden bestelautotarief mrb

In het informatieblad op deze pagina staan de voorwaarden voor het bestelautotarief mrb voor mensen met een handicap. Er staat ook in aan welke voorwaarden u moet voldoen om bpm (belasting van personenauto's en motorrijwielen) terug te krijgen (gehandicaptenregeling).

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig.

Daarna:

  • druk het formulier af
  • onderteken het formulier
  • stuur het formulier naar het adres dat in het formulier staat vermeld

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.