Verzoek Vernietiging van niet (meer) geplakte accijnszegels

Met dit formulier vraagt u toestemming om accijnszegels te vernietigen (los of in vellen). Alleen de aanvrager van de accijnszegels mag dit verzoek doen. De vernietiging moet gebeuren onder toezicht van de Douane.

E-mailadres of telefoonnummer van de Douane nodig voor een vernietiging? Kijk op het Contactoverzicht Mededeling vernietiging.

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Invulinstructie

  • Stel in overleg met de Douane eerst de datum en tijd van de vernietiging vast (punt 2 van het formulier).
  • Vul dit formulier in op uw computer. Hiervoor hebt u Adobe Reader 9.0 of hoger nodig.
  • Druk het formulier af.
  • Onderteken het formulier.
  • Stuur het formulier met de bijlage(n) naar het adres dat in het formulier staat vermeld, of naar uw klantmanager bij de Douane.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.