Douane online

We hebben verschillende accounts. Maak uw keus en stel uw vraag. We helpen u graag.

Voor particulieren

Facebook

X

Instagram

Voor bedrijven

X

LinkedIn

Online - offline

We zijn online van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 17.30 uur. En op vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. Natuurlijk kunt u ook een vraag stellen buiten deze tijden om. Dan krijgt u antwoord zodra we weer online zijn.

Deel geen persoonlijke gegevens met ons én anderen

Want iedereen kan meelezen. Deel dus geen persoonlijke gegevens - zoals uw burgerservicenummer en bankgegevens op onze accounts. Het webcareteam gebruikt in antwoorden op uw vragen alleen openbare informatie en geeft geen fiscaal advies.

We noemen geen persoonlijke gegevens zoals inkomsten, gezinssituatie en burgerservicenummer. En we vragen daar ook niet om. Dat doen we omdat we zorgvuldig omgaan met uw gegevens en die alleen via betrouwbare en beveiligde omgevingen willen uitwisselen. U kunt uw vragen aan het webcareteam niet stellen in een direct message of privébericht. Als we uw vraag niet kunnen beantwoorden - bijvoorbeeld omdat er persoonlijke gegevens nodig zijn - dan vragen we u om ons te bellen.

Huisregels 

Gedraag u netjes op Facebook en X en heb respect voor elkaar. Als u discriminerende, bedreigende, vulgaire of beledigende taal gebruikt, kan het zijn dat we uw reactie of post verbergen of verwijderen.

Uitgebreide informatie over onze huisregels vindt u bij 'Hoe gaan we met elkaar om?'.

Hebt u geen Facebook of X?

Dan kunt u natuurlijk ook de DouaneTelefoon bellen met uw vraag.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.