Vraag? Stel 'm op Facebook, Twitter of Instagram

Door drukte zijn we momenteel minder goed bereikbaar. Tip: kijk eerst bij de meestgestelde vragen. Misschien staat daar het antwoord op uw vraag.

We hebben verschillende accounts. Maak een keuze en stel uw vraag. We helpen u graag.

Voor vragen over inkomstenbelasting, toeslagen of voor algemene vragen

Facebook

Twitter

Instagram

Voor vragen over een onderneming, bedrijf of als u een bedrijf wilt starten

Facebook

Twitter

U kunt ons ook volgen voor handige tips en achtergrondinformatie.

Online - offline

We zijn online van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.30 uur. En op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Natuurlijk kunt u ook een vraag stellen buiten deze tijden om. Dan krijgt u antwoord als we weer online zijn.

Gebruik alleen onze social media accounts

De accounts hierboven zijn écht van ons. U herkent ze aan het blauwe vinkje. Staat dat er niet? Meld dit via 1 van onze social media-accounts.

Deel geen persoonlijke gegevens met ons én anderen

Want iedereen kan meelezen. Deel dus geen persoonlijke gegevens - zoals uw burgerservicenummer en bankgegevens - op onze accounts. Het webcareteam gebruikt in antwoorden op uw vragen alleen openbare informatie en geeft geen fiscaal advies.

We vermelden geen persoonlijke gegevens zoals inkomsten, gezinssituatie en burgerservicenummers. We vragen er ook niet om, omdat we zorgvuldig omgaan met uw gegevens. Deze wisselen we alleen uit via betrouwbare en beveiligde omgevingen. Dat betekent dat wij uw vragen aan het webcareteam in een direct message of privébericht niet kunnen beantwoorden als er persoonlijke gegevens nodig zijn. Dan vragen we u ons te bellen.

Huisregels 

Gedraagt u zich netjes op Facebook, Twitter en Instagram. Heb respect voor elkaar. Als u discriminerende, bedreigende, vulgaire of beledigende taal gebruikt, verbergen of verwijderen wij uw bericht.

Uitgebreide informatie over onze huisregels vindt u bij Hoe gaan we met elkaar om?

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.