Vraag? Stel 'm op Facebook, Twitter of Instagram

We hebben verschillende accounts. Maak een keuze en stel uw vraag. We helpen u graag.

Voor vragen over inkomstenbelasting, toeslagen of voor algemene vragen

Facebook

Twitter

Instagram

Voor vragen over een onderneming, bedrijf of als u een bedrijf wilt starten

Facebook

Twitter

U kunt ons ook volgen voor handige tips en achtergrondinformatie.

Online - offline

We zijn online van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.30 uur. En op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Natuurlijk kunt u ook een vraag stellen buiten deze tijden om. Dan krijgt u antwoord als we weer online zijn.

Online kanalen voor intermediairs

Behalve bij ons webcareteam, kunt u als intermediair met uw vragen terecht op 2 online forums: Forum Fiscaal Dienstverleners en Forum Salaris.

Gebruik alleen onze social media accounts

De accounts hierboven zijn écht van ons. Onze Twitter-accounts hebben tijdelijk geen verificatievinkje. Gebruik daarom altijd de links op deze pagina, dan weet u zeker dat u bij de echte Twitter-accounts van de Belastingdienst uitkomt. Binnenkort worden de Twitter-accounts voorzien van een nieuw, grijs verificatievinkje.

Deel geen persoonlijke gegevens met ons én anderen

Iedereen kan meelezen. Deel dus geen persoonlijke gegevens - zoals uw burgerservicenummer en bankgegevens - op onze social media accounts. Het webcareteam gebruikt in antwoorden op uw vragen alleen openbare informatie en geeft geen fiscaal advies.

Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens van burgers en bedrijven en met uw privacy. We vragen online dan ook niet om persoonlijke gegevens, zoals uw betalingskenmerk of uw bsn. Deze wisselen we alleen uit via betrouwbare en beveiligde omgevingen. Dat betekent dat wij uw berichten op onze sociale kanalen niet kunnen beantwoorden als er persoonlijke gegevens nodig zijn. Dan vragen we u ons te bellen. Op Privacy en uw persoonsgegevens leest u meer over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Huisregels 

Gedraagt u zich netjes op Facebook, Twitter en Instagram. Heb respect voor elkaar. Als u discriminerende, bedreigende, vulgaire of beledigende taal gebruikt, verbergen of verwijderen wij uw bericht.

Uitgebreide informatie over onze huisregels vindt u bij Hoe gaan we met elkaar om?

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.