Melding over digitale toegankelijkheid

Wij willen dat iedereen onze website en apps kan gebruiken. Dat de website gebruiksvriendelijk is en goed toegankelijk voor verschillende doelgroepen. Daarnaast moet onze website via alle apparaten toegankelijk zijn. Om dat te bereiken maken wij onze website volgens de eisen voor digitale toegankelijkheid.

Hebt u problemen bij het gebruik van onze website of 1 van onze apps, omdat deze niet voldoende toegankelijk is?

Of wilt u een verzoek indienen om ontoegankelijke informatie op onze website in een andere, passende vorm te ontvangen? Dan kunt u uw probleem, vraag of opmerking aan ons melden.

U kunt ons mailen

Mail uw probleem, opmerking of vraag naar: digitoegankelijk@belastingdienst.nl.

Zet in uw mail:

  • in de onderwerpregel: Melding digitale toegankelijkheid
  • uw naam
  • uw e-mailadres
  • uw probleem, vraag of opmerking

Gebruik dit e-mailadres alleen voor meldingen over toegankelijkheid. Andere meldingen zullen wij niet behandelen. Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens van burgers en bedrijven en met uw privacy. Op Privacy en uw persoonsgegevens staat hoe wij dat doen.

Krijgt u de melding dat uw e-mail aan digitoegankelijk@belastingdienst.nl niet bij ons aankomt? Dan komt dat waarschijnlijk door de beveiligingsinstellingen bij uw internetprovider (spamfilter).

U kunt ons bellen

Bel de BelastingTelefoon op 0800 - 0543. De BelastingTelefoon staat voor u klaar om u te helpen bij de melding van uw toegankelijkheidsprobleem of uw vraag of opmerking over toegankelijkheid, van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur, en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Wat kunt u van ons verwachten?

Hebt u een e-mail met uw probleem, vraag of opmerking naar ons gestuurd? Binnen 5 werkweken zullen wij uw e-mail beantwoorden.

Bent u niet tevreden over de manier waarop uw melding is behandeld?

Of hebben we niet op tijd gereageerd? Dan kunt u een klacht indienen bij de Nationale ombudsman.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.