Brancheconvenant Belastingdienst - Uitzendbranche ABU, NBBU en VIA

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

De Belastingdienst heeft in het kader van horizontaal toezicht op 14 december 2010 een brancheconvenant gesloten met de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU), de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en de Vereniging van Internationale Arbeidsbemiddelaars (VIA): de grootste brancheorganisaties in de sector van de uitzendondernemingen.

In het convenant zijn afspraken gemaakt over de samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen, begrip en transparantie. In de annex zijn afspraken opgenomen over de extra territoriale kosten van uitzendkrachten die buiten het land van herkomst werken. Tevens is een permanent overlegplatform ingesteld om overige fiscale issues te bespreken.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.