Aangifte kansspelbelasting over prijzen uit online kansspelen zonder Nederlandse vergunning en buitenlandse kansspelen

Hebt u een prijs gewonnen bij een online kansspel waarvoor in Nederland geen vergunning is verleend door de kansspelautoriteit? Of hebt u een prijs gewonnen met een kansspel waarvan de leiding van de organisatie niet in Nederland is gevestigd? Dan moet u aangifte kansspelbelasting doen. U doet dat met dit formulier. In de toelichting leest u hoe u het formulier gebruikt. U doet niet alleen aangifte over prijzen in geld, maar ook over prijzen in natura.

Invulinstructie

U vult dit formulier op uw computer in. Hiervoor hebt u Adobe Reader 9.0 of hoger nodig. Rond alle bedragen naar beneden af op hele euro's. Daarna drukt u het formulier af. Vergeet niet het formulier te ondertekenen voordat u het verstuurt.

Let op!

Als u het formulier niet volledig hebt ingevuld, wordt het formulier niet juist afgedrukt. Er staat dan niets op uw afdruk.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.