Aanvraag inloggegevens teruggaaf btw uit andere EU-landen

Downloaden

Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

Met dit formulier vraagt u inloggegevens aan voor de speciale internetsite waar u btw kunt terugvragen uit EU-landen. Controleer, voordat u inloggegevens aanvraagt, eerst of u in aanmerking komt om btw terug te vragen. Dat doet u met het hulpmiddel Aanvraag inloggegevens voor terugvragen btw uit EU-landen.

Inloggegevens vergeten?

Bent u uw inloggegevens vergeten? Vul dit formulier dan niet in, maar vraag de gegevens op via de BelastingTelefoon. Wij sturen u dan binnen 10 werkdagen de inloggegevens toe.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen.

Retouradres

Stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar: Belastingdienst/Centrale administratieve processen, UDEB Team Gebruikersondersteuning, Antwoordnummer 20001, 6400 XS Heerlen.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Intermediairs gebruiken een ander formulier

Bent u fiscaal intermediair en wilt u inloggegevens aanvragen om voor andere ondernemers btw terug te vragen uit EU-landen? Download dan het formulier Aanvraag inloggegevens intermediairs teruggaaf btw uit andere EU-landen.

 

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.