Aanvraag inloggegevens teruggaaf btw uit andere EU-landen

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Met dit formulier vraagt u inloggegevens aan voor de speciale internetsite waar u btw kunt terugvragen uit EU-landen. Controleer, voordat u inloggegevens aanvraagt, eerst of u in aanmerking komt om btw terug te vragen. Dat doet u met het hulpmiddel Aanvraag inloggegevens voor terugvragen btw uit EU-landen.

Inloggegevens vergeten?

Bent u uw inloggegevens vergeten? Vul dit formulier dan niet in, maar vraag de gegevens op via de BelastingTelefoon.

Let op!

Vanwege corona versturen wij de inloggegevens binnen 10 werkdagen in plaats van binnen een week.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen.

Retouradres

Stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar: Belastingdienst/Centrale administratieve processen, UDEB Team Gebruikersondersteuning, Antwoordnummers 20001, 6400s XS Heerlen.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Intermediairs gebruiken een ander formulier

Bent u fiscaal intermediair en wilt inloggegevens btw EU-landen? Download Aanvraag inloggegevens intermediairs teruggaaf btw uit andere EU-landen.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.