Opgaaf omzetbelasting verwervingen en afgenomen intracommunautaire diensten door fiscale eenheden

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Met dit formulier specificeert u per kwartaal de intracommunautaire verwervingen en diensten per onderdeel van de fiscale eenheid. Het formulier geldt voor fiscale eenheden die een aangifte omzetbelasting (ob) indienen, maar waarbij de onderdelen onder eigen naam en btw-identificatienummer goederen verwerven en diensten afnemen uit andere EU-landen.

Let op!

Voor tijdvakken vanaf 1 juli 2024 hoeft dit formulier niet meer ingevuld en opgestuurd te worden.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u het formulier afdrukken, ondertekenen en versturen

Retouradres

Stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar het adres dat in het formulier staat vermeld.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen. Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen?

Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.