Verzoek loonheffingen 30%-regeling 2023

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Als u een werknemer uit het buitenland aanneemt, dan mag u hem de extra kosten voor zijn tijdelijke verblijf in Nederland vergoeden. U kunt de werkelijk gemaakte kosten vergoeden, maar u kunt ook gebruikmaken van de 30%-regeling als de werknemer daarvoor in aanmerking komt. Met dit formulier kunt u ons vragen om de 30%-regeling in 2023 te mogen toepassen voor een werknemer uit het buitenland.

For the English version, see 'Application Income tax and national insurance 30% facility 2023'.

Invulinstructie

Vul het formulier in en onderteken het samen met uw werknemer. Zorg dat u alle gevraagde bijlagen met uw verzoek meestuurt. Welke dat zijn, blijkt bij het invullen van het formulier. We nemen uw verzoek pas in behandeling zodra wij alle gegevens van u hebben ontvangen. Na ontvangst van uw verzoek krijgt u binnen 8 weken bericht van ons.

Stuur uw formulier en de bijlagen naar:

Belastingdienst/Kennis- en Expertisecentrum Buitenland
Postbus 2865
6401 DJ Heerlen

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.