Verzoek motorrijtuigenbelasting: bedrijfsvoertuigenpark vergunning

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden op de website van Adobe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de installatie en het gebruik van de reader. Wanneer u andere software dan de Adobe Reader gebruikt om een formulier op onze website te openen, kunnen er fouten in het formulier ontstaan.

Met dit formulier vraagt u een vergunning aan voor een bedrijfsvoertuigenpark voor de motorrijtuigenbelasting. In het formulier staat ook aan welke voorwaarden het bedrijfsvoertuigenpark moet voldoen.

Bijlage

Stuur bij uw verzoek ook mee de Bijlage motorrijtuigenbelasting: bedrijfsvoertuigenpark overzicht.

Invulinstructie

U kunt dit formulier op uw computer invullen. Hiervoor hebt u Adobe Reader versie 9.0 of hoger nodig. Daarna moet u uw formulier afdrukken, ondertekenen en versturen.

Retouradres

Stuur het ingevulde en ondertekende formulier samen met de bijlage naar het adres dat op het formulier staat.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.