Serviceberichten oude portaal voor ondernemers

Hieronder informeren wij u over onderhoud aan of verstoringen in het oude portaal.

           
Apple's MacOS Catalina 10.15 ondersteunt aantal aangiften niet
Datum
Maakt u gebruik van onze Apple-versies? Met de laatste upgrade van het besturingssysteem naar macOS hebben sommige ondernemers problemen met inloggen op het oude portaal voor ondernemers.

Hebt u hier ook last van? Probeer dan in te loggen met een andere browser. Of wis de cookies op de browser die u nu gebruikt. Catalina 10.15 kunt u geen aangiften loonheffingen over 2014 tot en met 2019 meer doen, geen aangifte vennootschapsbelasting over 2013 tot en met 2018 en geen aangifte inkomstenbelasting over 2014. Voor de loonaangiften over 2019 kunt u overstappen naar Mijn Belastingdienst Zakelijk. Dat geldt ook voor de aangifte vennootschapsbelasting over 2018, tenzij uw bedrijf een fiscale eenheid is of aangifte doet in een andere valuta dan de euro. Voor de andere aangiften kunt u aangifte doen met de Windows-versies. Of u kunt gebruikmaken van andere (commerciƫle) software of van een intermediair.

10 oktober 2019
Dubbele periodieke aangiften accijns en verbruiksbelasting
Datum
Door een storing zijn de periodieke aangiften accijns en verbruiksbelasting over de maand januari 2019 2 keer klaargezet in het oude portaal voor ondernemers. U hoeft natuurlijk niet 2 keer aangifte te doen. Gebruik daarom 1 van de aangiften voor de opgaaf van de verschuldigde belasting. En stuur, om verstoringen in het proces te voorkomen, de 2e aangifte in als een nulaangifte.

28 januari 2019
Geen nieuwe Linux-versies van aangiften loonheffingen en vennootschapsbelasting
Datum
Gebruikt u de Linux-versie om aangifte loonheffingen of aangifte vennootschapsbelasting te doen? Met ingang van 2019 kan dat niet meer. We hebben besloten geen Linux-versies meer te maken, omdat deze bijna niet gebruikt worden. Er komt dus geen Linux-versie van de aangifte loonheffingen 2019 en de aangifte vennootschapsbelasting 2018. U kunt gebruikmaken van de versies voor Windows of Apple. De Linux-versies voor eerdere jaren van de aangifte loonheffingen (2018 en eerder), vennootschapsbelasting (2017 en eerder) en inkomstenbelasting (2013 en 2014) kunt u nog wel gebruiken.

21 december 2018

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.