Machtiging registreren voor uw intermediair

Wij kunnen uw belastingadviseur of boekhouder (hierna: uw intermediair) gegevens van u sturen of deze gegevens beschikbaar stellen. Het gaat om:

  • gegevens van de aanslagen, kennisgevingen en beschikkingen inkomstenbelasting en, voor ondernemers, btw en vennootschapsbelasting (Serviceberichten Aanslag)
  • gegevens waarmee wij de hoogte van toeslagen berekenen (Serviceberichten toeslagen)
  • gegevens van de vooraf ingevulde aangifte, zoals uw loon, de WOZ-waarde van uw huis, uw hypotheek en banksaldi, die wij krijgen van werkgevers, gemeenten en banken
  • factuurspecificaties van de motorrijtuigenbelasting voor deelnemers aan de grootwagenparkhouder-regeling (GWH-regeling)

Wij stellen die gegevens alleen beschikbaar als u daar toestemming voor geeft. Uw intermediair heeft dan een geregistreerde, actieve machtiging.

Waarom is een geregistreerde, actieve machtiging nodig?

U hebt uw intermediair gemachtigd om aangifte voor u te doen. En misschien ook om uw toeslagen te regelen of om de administratie voor de motorrijtuigenbelasting te doen. Uw intermediair wil daarvoor uw gegevens van ons krijgen. Daarom heeft uw intermediair een registratie van een machtiging aangevraagd voor het krijgen van Serviceberichten Aanslag, Serviceberichten toeslagen, gegevens van de vooraf ingevulde aangifte of factuurspecificaties voor de GWH-regeling. Pas als de machtiging geregistreerd en actief is, sturen wij uw gegevens naar uw intermediair of stellen wij de gegevens beschikbaar.

Ik ben particulier en ik kreeg een brief over:

Ik ben ondernemer en ik kreeg een brief over:

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.