Informatie voor bewindvoerders

Op deze pagina:

Adreswijziging

Voor beschermingsbewindvoerders

Bent u beschermingsbewindvoerder en wilt u een adreswijziging doorgeven van de persoon die onder bewind is gesteld? Gebruik dan het formulier Aanmelden of wijzigen beschermingsbewindvoering.

Voor bewindvoerders msnp, wsnp of bij curatele

Wilt u een adreswijziging doorgeven van uw klant? U leest op Hoe geef ik een adreswijziging door? hoe u dit doet.

Schuldoverzicht aanvragen

Voor beschermingsbewindvoerders

Wilt u bij de aanmelding of wijziging van beschermingsbewind een schuldoverzicht ontvangen van de persoon die onder bewind is gesteld? Geef dit dan aan op het formulier Aanmelden of wijzigen beschermingsbewindvoering.
Wilt u later nogmaals een schuldoverzicht voor beschermingsbewind aanvragen? Belt u dan de BelastingTelefoon: 0800 - 0543 (gratis).

Voor bewindvoerders msnp, wsnp of bij curatele

Gaat het om een schuldsanering, en wilt u een schuldoverzicht? U kunt dit aanvragen via:
Postbus 100
6400 AC Heerlen
U krijgt het schuldoverzicht per post toegestuurd.

Wanneer ontvangt u het schuldoverzicht?

Het digitale schuldoverzicht staat binnen 2 werkdagen in uw Berichtenbox. Kan het schuldoverzicht niet in de Berichtenbox geplaatst worden? Dan sturen wij het schriftelijk toe. U ontvangt het dan binnen 10 werkdagen.

Stopzetten automatische incasso

Voor beschermingsbewindvoerders

Wilt u bij de aanmelding of wijziging van beschermingsbewind ook de automatische incasso van de onder bewind gestelde stopzetten? Geef dit dan aan op het formulier Aanmelden of wijzigen beschermingsbewindvoering.

Voor bewindvoerders msnp, wsnp of bij curatele

Wilt u de automatische incasso voor uw klant of onder bewind gestelde stopzetten? Dat kan op elk moment. Onderaan de pagina over betalen via automatische incasso leest u hoe u dit doet.

Uitbetalingen op 1 rekeningnummer

De meeste uitbetalingen doen we op 1 rekeningnummer dat op naam van uw klant moet staan. Zoals toeslagen en teruggaven inkomstenbelasting aan particulieren of btw-teruggaven aan ondernemers. Lees hierover meer bij Uitbetalingen op 1 rekeningnummer.

Digitale post en uw klant

Wij sturen steeds vaker berichten naar de Berichtenbox op MijnOverheid. Dit is de persoonlijke brievenbus waarin uw klant naast post van de Belastingdienst ook berichten van de RDW, SVB, UWV en de gemeente digitaal ontvangt. Lees hierover meer bij Digitale post en uw klant.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.