Belastingkantoor bezoeken

Hebt u een vraag over belastingen, toeslagen of betalingen en wilt u daarvoor langskomen bij een balie? Langskomen kan alleen op afspraak. Maar vaak is een afspraak niet nodig, omdat we uw vraag telefonisch meteen kunnen beantwoorden.

Wilt u hulp bij het invullen van uw aangifte? Regel dan eerst een DigiD-machtigingscode, voordat u belt voor het maken van een afspraak.

Bel met uw vraag of voor het maken van een afspraak de BelastingTelefoon.

Wij sturen een e-mail om de afspraak te bevestigen

Vragen wij om uw e-mailadres bij het maken van een afspraak voor een bezoek aan een belastingkantoor? Dan krijgt u van ons binnen 2 werkdagen een e-mail. Daarin bevestigen wij de datum en tijd van de afspraak.

Wij versturen deze e-mail naar u vanaf het adres: noreply-balie@belastingdienst.nl. U bent niet verplicht om uw e-mailadres te geven.

Klanttevredenheidsonderzoek na uw bezoek aan de balie

Geeft u bij het maken van de afspraak aan een belastingkantoor uw e-mailadres? Dan kan het zijn dat u na uw bezoek weer een e-mail van ons krijgt. Daarin vragen we om mee te doen aan een enquête over uw bezoek aan het belastingkantoor. Met uw ervaringen kan de Belastingdienst de service aan u - en vele anderen - verbeteren.

De Belastingdienst gebruikt de door u gegeven antwoorden in de enquête alleen om de service te verbeteren. We verwerken uw gegevens anoniem, zodat we niet weten wie welk antwoord heeft gegeven. De verzamelde gegevens worden niet voor een ander doel gebruikt of aan derden ter beschikking gesteld.

Wij versturen deze e-mail naar u vanaf het adres: noreply-balie@belastingdienst.nl.

Doof of slechthorend? 

  • U mag zonder afspraak langskomen bij onze balie.
    Maar alleen als u ons zelf niet kunt bellen en binnen de openingstijden van onze kantoren.
  • U mag iemand anders namens u telefonisch een afspraak laten maken.
    Voordeel bij een afspraak: u spreekt een exact tijdstip af. Zo hoeft u niet te wachten op een beschikbare medewerker.

Hieronder staat nog:

Onderaan de pagina vindt u een link naar: Adressen Belastingdienst.

Hulp bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting

Wilt u hulp bij het invullen van uw aangifte? Regel eerst een DigiD-machtigingscode. Bel daarna pas de BelastingTelefoon om een afspraak te maken. We hebben voor u een overzicht gemaakt waarop staat wat u meeneemt naar een afspraak voor hulp bij aangifte. Dat is de: Checklist aangifte.

Woonde u (een deel van) het jaar waarvoor u aangifte doet in een ander land dan Nederland? Neem dan contact op met de BelastingTelefoon Buitenland.

Hulp bij het aanvragen van een toeslag

Voor hulp bij het aanvragen van een toeslag kunt u terecht bij uw belastingkantoor. Bel eerst de BelastingTelefoon om een afspraak te maken. U kunt ook terecht bij een toeslagenservicepunt bij u in de buurt. We hebben voor u een overzicht gemaakt waarop staat wat u meeneemt naar een afspraak voor hulp bij Toeslagen. Dat is de: Checklist toeslagen

Douanekantoor bezoeken

Niet alle douanekantoren hebben een baliefunctie. De douanekantoren die u kunt bezoeken, staan op de adressenlijst belasting- en douanekantoren.

Adressen Belastingdienst

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.