Afmelden voor de kleineondernemersregeling (KOR)

Wilt u zich afmelden voor de KOR? Dat kan op 2 momenten en alleen met het afmeldformulier.

1. Deelname aan de KOR geldt voor een periode van ten minste 3 jaar. Zit u nog binnen die periode van 3 jaar en komt uw omzet boven de € 20.000 in 1 kalenderjaar? In dat geval moet u zich direct afmelden. Alle leveringen en diensten die worden verricht na deze overschrijding vallen niet langer onder de vrijstelling. Ook de omzetoverschrijdende handeling zelf valt niet meer onder de vrijstelling. Als beëindigingsdatum vult u daarom ook de datum van de omzetoverschrijdende handeling in op het formulier.

2. Deelname aan de KOR geldt voor een periode van ten minste 3 jaar. Doet u al 3 jaar mee met de KOR en wilt zich afmelden? Een afmelding kan alleen met ingang van de 1e dag van uw aangiftetijdvak. Vul die datum in op het afmeldformulier. Alle leveringen en diensten die met ingang van die datum worden verricht, vallen niet langer onder de vrijstelling.
Houd er rekening mee dat wij 4 weken nodig hebben om uw afmeldformulier te verwerken. Stuur uw formulier daarom op tijd naar ons op: uiterlijk 4 weken voor u de afmelding wilt laten ingaan.

Wat gebeurt er nadat u zich hebt afgemeld?

Hebt u uw afmeldformulier naar ons verstuurd? U krijgt binnen 15 dagen na uw afmelding een ontvangstbevestiging. Als uw afmelding is verwerkt, krijgt u binnen 6 weken een brief van ons met daarin de datum waarop uw deelname aan de KOR is beëindigd.

Let op!

Hebt u zich afgemeld? Dan kunt u zich pas na 3 jaar weer aanmelden voor de KOR.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.