Afmelden voor de kleineondernemersregeling (KOR)

Wilt u zich afmelden voor de KOR? Dat kan op 2 momenten en alleen met het afmeldformulier.

1. Deelname aan de KOR geldt voor een periode van ten minste 3 jaar. Zit u nog binnen die periode van 3 jaar en komt uw omzet komt boven de € 20.000 in 1 kalenderjaar? In dat geval moet u zich direct afmelden. Alle leveringen en diensten die worden verricht na deze overschrijding vallen niet langer onder de vrijstelling. Ook de omzetoverschrijdende handeling zelf valt niet meer onder de vrijstelling. Als beëindigingsdatum vult u daarom ook de datum van de omzetoverschrijdende handeling in op het formulier.

2. Deelname aan de KOR geldt voor een periode van ten minste 3 jaar. Doet u al 3 jaar mee met de KOR en wilt zich afmelden? Dan kunt u zich op ieder gewenst moment afmelden.

Let op!

Houd er rekening mee dat wij 4 weken nodig hebben om uw afmeldformulier te verwerken. Afmelden doet u dus uiterlijk 4 weken voor u de afmelding in wilt laten gaan. Een afmelding kan alleen per de 1e van uw aangiftetijdvak. Hebt u zich afgemeld? Dan kunt u zich pas na 3 jaar weer aanmelden voor de KOR.
Na binnenkomst van uw afmelding krijgt u binnen 15 dagen een ontvangstbevestiging. Als uw afmelding is verwerkt, ontvangt u binnen 6 weken een brief van ons met daarin de datum waarop uw deelname aan de KOR is beëindigd.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.