Aanvraag Consent voor wapens en munitie

Downloaden

Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

Met dit formulier vraagt u een consent aan voor uitgaan, binnenkomen of doorvoeren van wapens en munitie. Met dit consent mag u wapens en munitie van de categorieën II en III laten uitgaan of binnenkomen, of doorvoeren. In de Wet wapens en munitie ziet u welke wapens tot deze categorieën horen. Hebt u bij vraag niet genoeg ruimte? Ga dan verder op de Bijlage bij vraag 7.

Het kan zijn dat u ook dit formulier nodig hebt:

Invulinstructie

Vul dit formulier in op uw computer. Hiervoor hebt u Adobe Reader 9.0 of hoger nodig.

Zakelijke klanten:

Bent u een zakelijk klant dan kunt u dit formulier indienen via antwoordvoorbedrijven.nl. Dan hoeft u of uw vertegenwoordiger het formulier niet te ondertekenen.

Bent u een zakelijke klant en dient u het formulier schriftelijk in? Dan moet u of uw vertegenwoordiger het formulier wel ondertekenen.

  • Vul het formulier in.
  • Sla het formulier op en druk het af.
  • Onderteken het formulier.
  • Stuur het formulier per post naar: Belastingdienst/Douane Groningen/team Centrale dienst voor in- en uitvoer, Postbus 3070, 6401 DN Heerlen.

Particuliere klanten:

Bent u een particuliere klant dan kunt u dit formulier indienen via het e-mailadres CDIU@douane.nl of per post. U moet het formulier in beide gevallen wél ondertekenen.

  • Vul het formulier in.
  • Sla het formulier op en druk het af.
  • Onderteken het formulier.
  • Mail het formulier naar CDIU@douane.nl.
    Of stuur het formulier per post naar:Belastingdienst/Douane Groningen/team Centrale dienst voor in- en uitvoer, Postbus 3070, 6401 DN Heerlen.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.

Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.