Kennisgeving liquide middelen - extra bladen

Hebt u een 'Kennisgeving van liquide middelen' gekregen van de Douane en moet u (nog) een extra blad invullen? Gebruik daarvoor het 2e formulier.

Hebt u een 'Kennisgevingsaangifte vracht, post-, pakket- en koerierszendingen' gekregen van de Douane en moet u (nog) een extra blad invullen? Gebruik daarvoor het 4e formulier.

Het 1e en 3e formulier krijgt u van de Douane. Hebt u toch nog een exemplaar nodig? Dan kunt u dat nog een keer downloaden.

Downloaden

De pdf kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe. De Belastingdienst is niet verantwoordelijk voor installatie en gebruik van de reader.

Invulinstructie

Vul dit formulier in op uw computer. Hiervoor hebt u Adobe Reader 9.0 of hoger nodig. Daarna:

  • Druk het formulier af.
  • Onderteken het formulier.
  • Doe aangifte door het formulier in te leveren bij de Douane.

De Nederlandse Douane accepteert alleen aangifteformulieren die zijn ingevuld in het Nederlands, Frans, Duits of Engels.

Problemen met invullen?

U kunt het formulier het beste op een computer invullen. Wij kunnen een goede werking op een tablet of smartphone niet garanderen.
Lukt het niet om het formulier op uw computer in te vullen? Sla het formulier dan eerst op. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de link van het formulier te klikken en te kiezen voor 'Doel opslaan' (deze term kan per browser anders zijn).

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.