Gebruikmaken van de overgangsregeling voor oldtimers

Wilt u gebruikmaken van de overgangsregeling voor oldtimers? En voldoet u aan de voorwaarden voor de overgangsregeling? Als u het formulier Verzoek motorrijtuigenbelasting bijzonder tarief overgangsregeling voor oldtimers invult en terugstuurt, dan sturen wij een rekening.

Betaalt u de belasting volledig en op tijd met het kenmerk dat op de rekening staat? Dan neemt u deel aan de overgangsregeling. Betaalt u op een andere manier? Maak het geld over op het rekeningnummer van de Belastingdienst. Vermeld daarbij altijd het betalingskenmerk. Als u de belasting niet volledig en op tijd betaalt, neemt u niet deel aan de overgangsregeling. U betaalt dan het normale tarief. U kunt vanaf 1 januari van het eerstvolgende kalenderjaar gebruikmaken van de overgangsregeling.

Let op!

Maakt u gebruik van de overgangsregeling voor oldtimers? Dan krijgt u geen belasting terug bij verkoop, sloop, schorsing, diefstal, export, of bij vrijstelling in de loop van het jaar van uw oldtimer. U krijgt ook geen belasting terug als u zich afmeldt voor deze regeling of als u niet meer aan de voorwaarden voldoet.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.