Voorkom dat wij beslag moeten leggen

Kunt u onze rekeningen niet betalen? Dan kan uitstel van betaling een oplossing voor u zijn. Dat noemen we ook wel een betalingsregeling.

Als u onvoldoende betaalcapaciteit hebt om uw schuld door middel van een betalingsregeling te voldoen, komt u misschien in aanmerking voor kwijtschelding van belasting.

Let op!
Kunt u onze rekeningen niet betalen? Blijf altijd in contact met ons. Soms kunnen we samen voorkomen dat wij beslag moeten leggen. Op de post die u van ons krijgt, staat steeds met wie u contact op kunt nemen. Of bel de BelastingTelefoon: 0800 - 0543.

Hebt u ook nog andere schulden dan belastingschulden?
Hebt u niet alleen een schuld bij de Belastingdienst, maar ook bij anderen? En bent u particulier of zzp'er? Voor hulp bij het aflossen van uw schulden kunt u zich melden bij uw gemeente. U kunt daar bijvoorbeeld terecht voor een advies of een aanvraag voor schuldbemiddeling of schuldsanering. De gemeente kijkt vervolgens of ze u verder kan helpen.

Hebt u iemand die uw geldzaken regelt? Bijvoorbeeld een schuldhulpverlener of een bewindvoerder? Geef onze post dan zo snel mogelijk aan die persoon.

Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien.